Ekonomický vývoj a jeho súvislosti v Rusku Príloha Hospodárskych novín
Doterajší vývoj a očakávané zmeny vo vývoji ekonomiky Ruska. Monitor hospodárskeho vývoja Ruska. Vývoj vybraných ekonomických ukazovateľov.