Ekonomika potrebuje systémové riešenie, ktoré by jej zabezpečilo dlhodobý rast - Kobulský, J.
Makroekonomické a mikroekonomické výsledky slovenskej ekonomiky za posledné 2 roky. Nevyhnutnosť systémového riešenia, ktoré by zabezpečilo dlhodobý rast slovenskej ekonomiky (horizontom by mal byť r. 2001). Zahraničný obchod, banky, odvetvia (kľúčové odvetvia - strojárstvo, poľnohospodárstvo a infraštruktúra), veda a výskum.