Finsko Podmínky pro obchod a podnikání - Vaic, J.
Hospodárska situácia krajiny. Politický vývoj. Zahraničný obchod, regulácia zahraničného obchodu. Vzťahy ČR a Fínska. Podmienky na podnikanie a investovanie. Bankový systém. Perspektívne sektory a komodity pre české podniky. Ďalšie zdroje informácií pre podnikateľov.