Perspektivy nejchudších zemí světa Zpráva UNCTAD - Dráždil, M.
Konferencia OSN o obchode a rozvoji (UNCTAD) publikovala správu o hospodárskej situácii v najchudobnejších štátoch sveta (The Least Developed Countries 1996 Report). Snaha o zhodnotenie perspektívy hospodárskeho vývoja týchto krajín. Väčšina týchto krajín sa nachádza v Afrike a Ázii.