Situačná analýza o vývoji transformačných ekonomík v strednej a východnej Európe Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Pozitívny vývoj v r. 1995 v tranzitívnych ekonomikách krajín strednej a východnej Európy. Indikátory hospodárskeho vývoja vo vybratých krajinách. Prognóza hlavných makroekonomických ukazovateľov.