Stav a riziká vývoja ekonomiky SR. 2 - Bonko, A.
Trendy hospodárskeho vývoja na Slovensku. Systémové východiská rastu. Potreba vypracovať víziu rozvoja spoločnosti do roku 2015 a v nadväznosti na ňu stratégiu hospodárskeho smerovania a hospodársku politiku.