Španielska vláda predvádza temperamentnú hospodársku politiku - Janoška, J.
Ambiciózny program novozvolenej španielskej vlády, ktorá sa ujala moci v marci 1996. Najvyššia z priorít: Účasť v EMÚ medzi prvými. Privatizácia - bohatá ponuka a rýchla realizácia. Odštátňované podniky pod kontrolou bánk. Prudký odchod zahraničných bánk. Znovudobýjanie bývalých kolónií. Globalizácia (takmer) neznámym pojmom.