Ekonomická univerzita oslavovala prezentáciou vedeckých výsledkov - Majtánová, Anna
V rámci osláv 55. výročia svojho vzniku pripravila Ekonomická univerzita medzinárodnú konferenciu pod názvom "Hospodárska a menová transformácia v stredoeurópskych krajinách", konala sa v dňoch 11.10.-13.10.1995. Cieľom konferencie bolo prezentovať výsledky vedecko-výskumnej a pedagogickej práce. Problémy poisťovníctva prezentovali Ing. H. Múdra, Doc. Ing. A. Majtánová, CSc. a Ing. B. Drugdová, CSc.