Predpoklady ekonomického vývoja pri transformácii postsocialistických krajín Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Analytický pohľad na súčasný vývoj v krajinách, v ktorých po r. 1989 začali transformovať svoje ekonomické sústavy. Tempá rastu HDP v postsocialistických krajinách. Vývoj salda verejných rozpočtov. Vývoj miery nezamestnanosti.