Súčasné tendencie vo vývoji priemyslu SR Príloha Hospodárskych novín
Tendencie vo vývoji priemyslu SR podľa údajov z augusta 1996. Monitor hospodárskeho vývoja SR. Vývoj produktivity práce, miezd, výroby tovaru a výroby vo vybraných odvetviach priemyslu v SR.