Za sedem rokov existencie tretieho sektora sa v SR objavili takmer všetky typy mimovládnych organizácií - Čalfová, J.
Z obsahu: K spolupráci s neziskovými organizáciami podáva ruku aj podnikateľský sektor. Tretí sektor na Slovensku aj s podporou zo zahraničia.