Britské železnice vo víre privatizácie. Renesancia Jantárovej cesty? Zo sveta medzinárodnej dopravy - Tomová, A.
Pokračovanie privatizačného procesu železníc vo Veľkej Británii. Dosiaľ plne nevyužité možnosti dunajskej vodnej cesty v Bratislave. Zo sveta medzinárodnej dopravy: Spor Lotyšsko - Rusko. Zvýšenie taríf v ČR. Najväčší aerosalón v histórii Číny. Obnovenie Panamského prieplavu. Canadian Airlines "volá" o pomoc. Druhý tunel pod La Manche?