Tunisko - krajina kontrastov a ťavích sĺz Príloha Hospodárskych novín - Pichlerová, Eva
Poznatky z cesty po Tunisku. Prírodné podmienky, história a hospodárska situácia. Význam turistiky pre krajinu a jej dosah na život pôvodných obyvateľov - Berberov.