Vývoj spotrebiteľských cien a životných nákladov v októbri 1996 v SR
Indexy spotrebiteľských cien a životných nákladov podľa sociálnych skupín za Slovenskú republiku. Vývoj indexov spotrebiteľských cien v SR v jednotlivých mesiacoch r. 1995 a 1996. Priemerné spotrebiteľské ceny v Sk.