Zkušenosti z obchodní činnosti - Kubizňák, Ladislav
Význam skúseností z obchodnej činnosti v Rusku. Doprava a pohyb po Rusku - základné zásady, ktoré je užitočné dodržiavať, automobilová doprava, doprava vlakom. Obchodné rokovania. Pracovný čas - inštitúcie, banky, priemyselné podniky, obchody.