Nákupný marketing - Tomek, Jan
Implementácia princípov marketingovej filozofie, prístupov, metód a techník v oblasti nákupu, t.j. vstupu do podniku. Hlavné problémové okruhy implementácie nákupného marketingu v podnikoch ČR. Vývoj nákupu, poňatie nákupu/obstarávania v podmienkach, kedy sa trh dodávateľa mení na odberateľa. Nákupný marketing. Tažiskové aktivity nákupu. Problémové okruhy nákupu.