Leasing v zmluvách na zamedzenie dvojakého zdanenia - Pompura, Ladislav
Základné informácie o poslaní a význame zmlúv na zamedzenie dvojakého zdanenia so zameraním na leasing. Význam a výklad najdôležitejších pojmov a problematických okruhov. Konkrétne príklady z praxe. Zámery leasingových obchodov. Leasing vo Vzorovej zmluve OECD, model z r. 1963 a 1977.