Podíl státu na financování a pojištění vývozu Vyspělé země - Vlček, J.
Inštitucionálna štruktúra poskytovania oficiálnej podpory financovania vývozu v hospodársky vyspelých krajinách. Rozdielna miera štátnej účasti pri financovaní vývozu v jednotlivých krajinách. Poistenie vývozu - štátne a súkromné poisťovne. Porovnanie efektívnosti rôznych foriem poistenia. Rozličná organizačná forma vládnych inštitúcií zaoberajúcich sa poistením vývozu. Úzka spolupráca poisťovní s úverovými inštitúciami (poistenie vývozných úverov).