Kapesní atlas obchodníka: Irsko - Vaic, J.
Teritoriálne informácie, ktoré sú potrebné pre exportérov a investorov do Írska. Základná charakteristika krajiny. Ekonomické ukazovatele. Zahraničný obchod. Zahraničný obchod s ČR. Praktické rady a zvláštne upozornenia.