Aké sú možnosti zahraničného investovania na Ukrajine? - Jurkovičová, B.
Podmienky, druhy investícií a realizačné možnosti podnikateľskej činnosti na Ukrajine podľa informácií Ministerstva pre správu a privatizáciu národného majetku SR. Druhy zahraničných investícií. Realizačné možnosti. Štátne záruky. Vznik spoločných podnikov.