Príležitosť aj pre našich podnikateľov - Jurkovičová, B.
O podmienkach privatizácie, registrácie a vstupu zahraničného kapitálu v Lotyšsku. Základné informácie Ministerstva pre správu a privatizáciu národného majetku SR o privatizácii: metódy priamych predajov, investičné metódy, metódy súkromného kapitálu. Možnosti vstupu zahraničného investora. Spoločnosť s ručením obmedzeným. Akciové spoločnosti. Fixný kapitál a registrácia akciovej spoločnosti.