Evropská měnová unie - třetí stadium na dohled? - Konečný, Č.
Potreba rozvíjania menovej integrácie od 60. rokov. Zavedenie jednotnej meny - proces rozpracovávaný v Európskom menovom inštitúte (ECU, euro). Predpokladané dôsledky zavedenia menovej únie. Prístup jednotlivých krajín k projektu hospodárskej a menovej únie. Predpokladané dôsledky zavedenia európskej menovej únie pre ČR.