Devízové úvery - Kaprinay, P.
Výklad pojmu devízový úver. Výhody devízových úverov pre podnikateľov. Postavenie komerčných bánk a zdroje financovania. Sadzby devízových úverov. Medzibankové úverové dohody. Kontrakt a poistenie. Exportné a importné devízové úvery. Bežné bankové náklady na poskytnutie devízového úveru. Čerpanie devízového úveru. Platobné nástroje pri devízových úveroch.