Devízové účty
Vedenie devízových účtov občanov. Devízové účty podnikateľov. Devízové úrokové sadzby pre termínované devízové vklady, devízové vkladné knižky, bežné účty fyzických a právnických osôb. Prehľad devízových úrokových sadzieb Všeobecnej úverovej banky, IRB, a.s., Poštovej banky, ČSOB platných v októbri 1996.