Obchody s devízovými prostriedkami - zmenárenská činnosť
Vykonávanie zmenárenskej činnosti podľa živnostenského zákona č.455/1991 Zb. Podmienky zmenárenstva, ktoré stanovila NBS. Opatrenie č.8 Národnej banky Slovenska zo dňa 24. júna 1996, ktorým sa ustanovujú pre devízové miesta podmienky na vykonávanie niektorých obchodov s devízovými hodnotami. Všeobecné ustanovenia. Devízová licencia. Podmienky na vykonávanie zmenárenských služieb devízovými miestami. Podmienky na vykonávanie iných obchodov s devízovými prostriedkami. Odvody devízových prostriedkov.