Klaus Schwab: Je to síce idealistické, ale podnikateľ musí konať v záujme spoločnosti - Cekota, J.
Z diskusie na XX. riadnom zhromaždení HNClubu k expozé prezidenta Svetového ekonomického fóra prof. Klausa Schwaba. Diskutujúci: Ladislav Vaškovič z Hypotekárnej banky, exminister hospodárstva Peter Magvaši, Jaromír Cekota z EBOR, Ľuboš Valach zo Sevisu Žilina, Emília Herzogová z Interefektu, Ján Morovič zo City University Bratislava a Rudolf Y. Mosný z Pivovaru Šariš.