Koľko krokov chýba SR, aby vyhovela požiadavkám OECD - Johnston, D.J
Generálny tajomník OECD Donald J. Johnston hodnotí súčasnú úroveň vzťahov vyspelých západných krajín a postkomunistických štátov strednej a východnej Európy. Postupné začleňovanie týchto krajín do OECD.