Slovenská ekonomika a Európska únia. 1 - Krč, R.
Úsilie Slovenska zapojiť sa do Európskej únie. Cieľavedomá starostlivosť o prekonanie ekonomickej recesie od začiatku transformačného procesu. Predpoklady SR pre zapojenie do EÚ. Postavenie SR v tomto spoločenstve po integrácii.