Náš právny poriadok a začlenenie do EÚ. 2 - Barancová, Helena
Harmonizácia právneho poriadku Slovenskej republiky s komunitárnym právom Európskej únie. Zodpovednosť a práca jednotlivých rezortov, ich legislatívnych odborov. Porovnanie viacerých právne významných dokumentov prijatých na úrovni Európskej únie. Nariadenia a smernice komunitárneho práva.