Trojstranné prípady v medzinárodnom daňovom práve - Pompura, Ladislav
Trojstranné prípady platnosti medzinárodných zmlúv na zamedzenie dvojakého zdanenia. Prípady súvisiace so stálou prevádzkarňou. Podoby trojstranných prípadov súvisiacich s dvojnásobným domicilom podniku v dvoch štátoch. Zápočet dane v štáte sídla stálej prevádzkarne. Daň pri zdroji pri trojstranných prípadoch.