Alarm
Z obsahu prílohy: Výstava Expoalarm prispela k aktivizácii občanov pri ochrane svojho zdravia a majetku. Kvalitnou ochranou majetku možno páchateľovi znemožniť alebo sťažiť vlámanie do firmy či bytu. Občan by mal poznať svoje práva v prípade zadržania alebo obvinenia z trestného činu. Cestný záchranný systém si motoristi platia v rámci zákonného poistenia motorových vozidiel. Vodnú záchrannú službu financujú sponzori.