Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru a účasť na nemocenskom poistení - Ďurišová, D.
Výklad ustanovení Zákonníka práce, zákonov a nariadení vlády súvisiacich s uzatváraním dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru a vzniku nemocenského poistenia.