Identifikačné karty zamestnancov uľahčujú ochranu podnikového majetku - Andacký, Jozef
Moderné kartové systémy, ich výhody a využitie. Výhody kartového systému využívajú najmä banky. Informácie z karty sú chránené heslom. Dva druhy identifikačných kariet používaných v súčasnosti - dotykové a bezdotykové karty. Systém Siport OS od firmy Siemens - výroba kariet, spracovanie miezd, evidencia (kto, kedy a kam vstúpil v rámci podniku). Význam využívania kartových systémov.