Zákonník práce - Krajčo, J.
Úplné znenie Zákonníka práce č.65/1965 Zb. so zmenami a doplnkami v znení neskorších zákonov s podrobným výkladom. Prehľad najdôležitejších právnych predpisov súvisiacich so Zákonníkom práce s uvedením ich noviel podľa stavu k 1.9.1996.