Moderná obec a mesto - Shaw, K.
Z obsahu prílohy: Kto to vlastne vie najlepšie? (Kennedy Shaw z Centra asistencie pre miestne samosprávy na konferencii ZMOS). Mesto s atmosférou, ktorá nie je tuctová (s primátorom Dunajskej Stredy - centra žitnoostrovského regiónu - Ing. P. Pázmanym). Meno dostal po mníchovi (rekonštrukcia hotela v centre Spišskej Starej Vsi). Peniaze z lesa sa musia do lesa aj vracať (začiatok, súčasný stav a dôsledky reprivatizačného procesu v lesnom hospodárstve SR). Nebojujte proti veterným mlynom (netradičné zdroje energie). Stanovisko ZMOS k príprave návrhu zákona o štátnom rozpočte na r. 1997.