Zákon NR SR zo 4. júla 1996 o organizácii miestnej štátnej správy
Úplné znenie zákona NR SR zo 4. júla 1996 o organizácii miestnej štátnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Územné obvody krajských úradov a okresných úradov. Úseky štátnej správy v pôsobnosti krajských úradov a okresných úradov, financovanie a pôsobnosť úradov. Riadenie štátnej správy vykonávanej krajskými úradmi a okresnými úradmi.