Zákon Národnej rady SR z 3. júla 1996 o územnom a správnom usporiadaní SR
Úplné znenie zákona NR SR z 3. júla 1996 o územnom a správnom usporiadaní SR. Územné usporiadanie. Správne usporiadanie. Kraje. Okresy. Označovanie ulíc a iných verejných priestranstiev a číslovanie stavieb.