Radca spotrebiteľa - Černá, M.
Z obsahu prílohy: Reklamácie spoza druhej strany pultu. Dámska spodná bielizeň - kúpa na pár dní? Opraviť, vymeniť alebo... Pojem kvalita a hygiena stále neznámy. Cestujúci sa tlačia v kupé i na chodbičkách. Nárok na vrátenie cestovného. Fórum spotrebiteľov alebo Spotrebiteľ chráň sa sám.