Spotrebiteľ a jeho postavenie v spoločnosti - Móricová, M.
Pôsobenie Združenia slovenských spotrebiteľov na Slovensku od r.1990. Poradenské centrá pre spotrebiteľov. Absencia právneho povedomia spotrebiteľa. Výchova spotrebiteľa.