Australské pojišťovnictví
Všeobecné princípy usporiadania austrálskeho poisťovacieho trhu. Životné poistenie. Situácia na trhu životného poistenia a jeho tendencie. Majetkové poistenie. Situácia na trhu majetkového poistenia a jeho tendencie. Limity investícií majetkových a životných poisťovní.