Italské pojišťovnictví devadesátých let
Zmeny v talianskom poisťovníctve v 90. rokoch. Zavádzanie poisťovacích smerníc Európskej únie do poisťovníctva v Taliansku. Odvetvie životného poistenia. Neživotné poistenie. Distribúcia poisťovacích produktov. Investičné portfólio talianskych poisťovacích spoločností. Objem prijatého poistného v r. 1994.