Kapitoly z historie českého pojišťovnictví. 10 Státní dozor nad pojišťovnami - Marvan, M.
Štátny dozor nad poisťovňami. Právne pramene štátneho dozoru nad poisťovňami. Štátny dozor nad poisťovňami v Československu v dobe medzi dvoma svetovými vojnami. Klady a zápory dozorného úradu nad poisťovňami.