Kapitoly z historie českého pojišťovnictví. 13 Významné osobnosti v pojišťovnictví - Marvan, M.
Významné osobnosti českého poisťovníctva. Zakladatelia a ich prví nástupcovia, ktorí určovali súbor zásad pre riadenie prvých poisťovní.