Kodex etiky v pojišťovnictví
Úplné znenie dokumentu Kódexu etiky v poisťovníctve ČR, ktorý bol schválený zhromaždením členov Českej asociácie poisťovní. Poslanie kódexu. Úvodné ustanovenia. Zásady správania sa poisťovní. Vzťahy medzi poisťovňou a jej zamestnancami a ich sprostredkovateľmi. Vzťahy zamestnancov poisťovne a jej sprostredkovateľov ku klientovi. Uplatňovanie kódexu v rámci Českej asociácie poisťovní a sankcie za jeho porušenie.