Kooperativa buduje na dôvere klientov - Mitošinková, L.
Úspechy, ktoré dosiahla spoločnosť Kooperativa v r. 1996. Orientácia na klienta pri uzatváraní poistnej zmluvy aj pri likvidácii škody. Zisk z poistenia. Posúdenie poisťovacej spoločnosti. Platby do zahraničia. Solventnosť. Variabilita poistenia.