Miesto slovenského poisťovníctva na európskom trhu - Chovan, Pavel
Vývoj poistného na svetovom poistnom trhu (mil. USD) v r. 1982-1992. Porovnanie výsledkov v životnom a neživotnom poistení. Prehľad vybraných ukazovateľov vývoja európskeho poistného trhu za rok 1993 (mil. ECU).