Organizácia aktuárskej profesie a aktuárskeho vzdelávania v strednej a východnej Európe - Bilíková, Mária, 1951-
Druhý profesijný míting "Organizácia aktuárskej profesie a aktuárskeho vzdelávania v strednej a východnej Európe" sa konal 30.8.-1.9.1995 na pôde Bieloruskej štátnej univerzity v Minsku. Z histórie aktuárskej vedy. Profesia aktuára. Nový študijný odbor - Poistná matematika a štatistika - na Fakulte hospodárskej informatiky EU v Bratislave.