Pojišťovací trh v Jižní Koreji
Ukazovatele predpísaného poistného na juhokórejskom trhu a ich porovnanie s ázijským trhom. Údaje za rok 1993. Význam poisťovníctva pre juhokórejské hospodárstvo. Podiel poistného na hrubom národnom produkte (údaje HNP za jednotlivé roky 1988-1993). Trh životného a neživotného poistenia na juhokórejskom poisťovacom trhu. Prekážky pre zahraničných investorov na tomto poisťovacom trhu.