Pojišťovnictví v Jihoafrické republice
Ekonomické prostredie v Juhoafrickej republike. Niektoré hlavné makroekonomické ukazovatele (HNP, miera inflácie, zadlženosť, miera nezamestnanosti, miera úspor). Všeobecná charakteristika poisťovníctva v Juhoafrickej republike. Právny rámec poisťovníctva. Životné poistenie. Neživotné poistenie. Poistný trh.