Potenciál poistného trhu v SR umožňuje pokračovanie rastu - Lelkes, J.
Situácia na poistnom trhu v SR. Rast veľkosti slovenského poistného trhu, rozširovanie poistnej činnosti. Neživotné poistenie a zmeny v tomto odvetví poistenia. Životné poistenie. Pokles škodovosti poisťovní SR. Perspektíva rozmachu poistení zodpovednosti za škody. Perspektíva prudkého rozvoja poistného trhu na Slovensku.